Redo för nästa vecka , taggad för matchen.

 
Har haft svårt o veta vad jag ska satsa på.. som sagt känns som det finns för få timmar per dag.. men jag kände bara nu att jag vill fortsätta fightas, det har inte gjort mig något sämre, det har gjort mig mycket bra på olika sätt inte bara träningsmässigt så valde att fortsätta köra tills jag känner ngt annat.
 
Känner hur min rygg återhämtar sig tsm med resten av kroppen, börjar bli Redo för matchen , hoppas du kommer med allt du har. För jag kommer ge allt jag har! Varje smäll kommer läggas varsamt o träffsäkert. Och du kan räkna med att de kommer kännas. har inga rädslor denna gång. Tack för alla som supportar mig o tror på mig. Ni är med mig i ringen varje eller haha dom 2 ggr jag varit uppe. Jag kommer gå in med intensitet denna gång o var den som går på först .. Jag kommer inte tvivla på mig utan tvärtom.
Bygger styrka på gymmet för min kropp ska hålla då jag fortfarande måste vara försiktigt med min rygg .. Fett stolt över att repeterat mig nästan till fullo från en svår skada. Tagit igen mig på kort tid efter en lång sjukdom. Jag känner verkligen att jag har inget att förlora tvärtom! 
 
#fearless #bringallUgot #orstayhome #fighterlife #caaaanUUUfeeeeelme!!!